Terhi 475 BR

  • -

Terhi 475 BR

Denne nyere, sporty og nesten fem meter lange bowrideren har dobbel konsoll, og sammen med døren mellom konsollene beskytter dette bakdekket mot vind og sjø. Pris fra 84 995 kr (uten motor)

Velutstyrt og praktisk
Bakdekket er utstyrt med to separate, polstrede seter samt en bred akterbenk som utgjør en sittegruppe for totalt fem personer. De beskyttende konsollene har ekstra god oppbevaringsplass samt en egen plass til kartplotter. I konsollene finner du også strømuttak samt to låsbare hanskerom.

Baugen har både ankerboks og oppbevaringsrom, og i akterdelen finner man taubokser, oppbevaringsrom i akterbenken samt et oppbevaringsrom for kalesjen.

Sporty og sikker
Modellens sporty skrog har ABS-trippelskall-struktur. ABS er et materiale som er enkelt å betjene og renholde. Det tåler harde støt og er slitesterkt. Denne konstruksjonen gjør båten svært trygg og helt usenkbar.

Denne nyutviklede Terhi BR-modellen er utstyrt med høyt fribord, jevn dørk og en stor åpen plass i baugen som er ideell for transport av gods og utstyr. Sikkerheten ombord er sikret med og stabile rekkverk.

TEKNISKE DATA

Lengde 475,00
Bredde 185,00
Antall passasjerer 5,00
Maks motorstørrelse 60,00

MÅL/VEKT

Kjøreklar vekt 390 kg

ANNET

Godkjenning CE
Anbefalt motorstørrelse 50 HK

Søk