Terhi 475 Twin

  • -

Terhi 475 Twin

I tillegg til dobbelt styrekonsoll har Terhi 475 Twin C fremragende finish, sikre rekkverk og gode stuerom – og ikke minst de ekstremt gode kjøreegenskapene. Dette gjør Terhi 475 Twin C til en favoritt blant hobbyfiskere og hyttefolk. Priser fra 84 995 (uten motor). 

Beskytter godt mot vær, vind og sjøsprøyt
Foran vindskjermløsningen finnes det mange nye finurlige oppbevaringsrom og løsninger. Som standardutstyr leveres trekk til å feste mellom vindskjermene for ekstra beskyttelse til hele akterbenken, samt fire oppbevaringsrom i styrekonsollen.

Bak baksetet finner du en lagringsplass for kalesjen. Med tilbehør fra den omfattende tilbehørslisten kan du øke komforten ytterligere ombord.

Anbefalt motor: 40-60 hk

Ekstrautstyr:
Putesett – Akterkalesje – Transportpresening – Kjøleboks, fungerer som sete – Pute for Kjøleboks – Kombinasjonslanterne rød/grønn 360º – Lanternemast – Targabøyle – Fiskestangholdere – Brakett for ekkoloddgiver

CE-C godkjent.

Tekniske data
Farger Grå
Størrelser
Lengde 475.00 cm
Bredde 185 cm
Kjøreklar vekt 345 kg
Antall passasjerer 5
Maks motorstørrelse 60 hk
Annet
Vi tar forbehold om feil i priser og tekniske data.

Søk