Silver Hawk BR 540 – Kampanje

  • -

Silver Hawk BR 540 – Kampanje

Hawk er en av de mest populære Silver-modellene og er i særklasse når det gjelder allsidighet.  Priser fra 318 098 kr inkl 60HK motor. 

Vi denne båten på kampanje med 80 HK Honda motor, kalesje og kartplotter til 299 995 kr.

Den har egenskaper som gjør den perfekt til hytte og sommerstedbåt – for fiske, for fritid og som skyssbåt. Kombinasjonen av et høyt utstyrsnivå og solid sjødyktighet er noe som tiltaler mange båteiere.

Enklere og sikrere
Den går mykt i vannet og kjøres effektivt og komfortabelt i alle hastigheter.

Hawk BR har nå også et nyere fordekk som dekker hele fronten, hvilket gjør ombordstigningen på båten enklere og sikrere. Her finnes også et lett tilgjengelig oppbevaringsrom for tau.

Hawk er anerkjent for sine enestående kjøreegenskaper og sjødyktighet. Selv store grupper – på opptil 7 personer – reiser bekvemt da det er god plass til både passasjerer og oppakning. En fast bensintank på 105 liter gir mye kjøreglede mellom hver gang du må bunkre.

Velutstyrt og komfortabel
Standardutstyret inkluderer blant annet hydraulisk styring, vindbeskyttelse/dør mellom pulpittene, putesett til akter og kalesje. Komforten kan ytterligere økes med praktisk utstyr som solseng og vannskiholder – et lite utvalg fra det brede tilbehørssortimentet.

Silver Hawk 540 BR er den perfekte sommerbåten til familier og hobbyfiskere. Båten kommer lett i plan og den skarpe baugen gjør at den skjærer gjennom bølgene. Båten passer med motorer fra 60-100 hestekrefter

Alt dette gjør Hawk 540 BR til en drøm på vannet.

Anbefalt motor: 60-100 HK

Tekniske data
Farger Sølv
Størrelser
Lengde 540.00 cm
Bredde 217 cm
Kjøreklar vekt 540 kg
Antall passasjerer 7
Maks motorstørrelse 100 hk
Anbefalt motorstørrelse Honda BF60-100 hk
Godkjenning C
Skrogvinkel 18,5 grader
Annet
Vi tar forbehold om feil i priser og tekniske data.

Søk