Ta kontakt

Vi holder til i Bjørnevika rett før Kjøpmannsvig i Høvåg. Verkstedet ligger i tilknytning til Bjørnevika båthavn og parkerings anlegg. Vi utfører alt arbeid på båtene i opplaget til Bjørnevika Båtopplag AS, og opplaget huser i dag over 300 båter med stort og smått. Dette er pr. i dag Lillesands største båt opplag.

Besøksadresse

Blindleia Marine A/S

Bjørnevika

4770 Høvåg

Postadresse

Blindleia Marine A/S

Naudesund

4770 Høvåg

Telefon/E-post

Telefon: 4770 4770

Salg: havard@blindleiamarine.no

Opplag: martin@blindleiamarine.no

 

Hvem er vi?

Blindleia Marine startet med Håvard Mathisen som eneste ansatt. Det ble raskt behov for mer arbeidskraft, og vi var så heldige å få ansatt Martin Holmbakken og etter hvert ble det flere. På våren når alle båtene skal ut, og om høsten når alle båtene skal opp, må vi leie inn ekstra hjelp. Et av våre største mål er å gi kundene god kvalitet, og vi ønsker derfor å ha gode lokale fagfolk hos oss.

Håvard K. Mathisen er utdannet bil- og båt mekaniker og har over 10 års erfaring fra båtbransjen. Han er svært glad i å skru, og å selge båter.

Martin Holmbakken er utdannet matros, og er den aller beste til å fortøye båter. Han liker å skru på båtene, og er ivrig med truck.

Lill-Marie Mathisen har alltid vært svært glad i båter og båtliv. Hun er ansatt som systematikeren, og den som skal holde orden. Hun liker å få båtene fine ved polering og vask.

Nerid Oland er utdannet båtmekaniker. Han kan både skru og er en racer med høytrykkspyleren.